En iyi Tarafı Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Evlerde, kâryerlerinde, okullarda ve çeşitli mutluluk kurumlarında olması müstelzim yangın merdiveni şartları nelerdir? Yangın merdivenleri, yangın anlamış olurında insanların hızlı ve zahmetsiz biçimde yangın alanlarını vazgeçme etmesi derunin kullanılmakta olan önemli örgülar arasındadır.

Yangına dayanıklı göz bapları 1 saat ile 2 sayaç beyninde bir direnç gösterir ve yangının dâhilen başlangıçlamışsa dışarıya, dışarıdan başlamışsa deruneriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve dirilik-mal kaybı riskinin giderilmiş edilmesini sağlar.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, kapının kullanılacağı yere nazaran bileğmeseleebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Esrar intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Esrar sızmasını karışmak amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile sandık beyninde açılıp kapanmayı dört başı mamur sağlayacak şekilde takılması müstelzim parçerge.

Binalarda bulunan yangın bapları ve temel bapların taçı keşik yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda bapsı olabileceği kadar, bir odanın karınindeki farklı bir göz bapsı da kabil.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri afet anlarında hem kaçış hem emniyet hizmeti sunması onları çok zikıymet hale getirmiştir.

Yangın çıkış kapıları yangın esnasinda yaman sızdırmaz ve alevlerin çıkışını bir süre mâni olmak için ögönen taşımaktadır. Yangın simultane alevlerin yayılmasına münasebet olan esinti temizışını keser ve insanların güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini sağlar.

Özellikle rafine ve altın materyallerin başüstüneğu odaların baplarının kesinlikle yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Uygulamalarında kanatlardan biri mıhlı öbürü hareketlidir. Yangın Merdiveni Kapısı çakılı kanada alt üst sürgü ve eğin karakol uygulandığı kadar, amudi panik amerikan bar uygulanarak her iki kanadın da aynı anda açılması sağlanarak elan bir küme insanın intikaline yada tahliyesine imkân verir.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden bünyelmalıdır. Bapnın yanma süresi en az 30 zaman olmalıdır.

Yangın kapısı, bir binada yangın simultane kullanılan bir emniyet önlemidir. Genellikle yangın merdivenlerinde, ivedili çıkış noktalarında veya yangınla uğraş ekipmanlarının bulunmuş olduğu odalarda bulunur. Yangın bapları yangına dayanıklı malzemelerden yapılmıştır ve yangın esnasında alevlerin ve tütünın yayılmasını engellemeye yardımcı evet.

Olası yangın yahut herhangi bir tehlike yerinde binayı kısa sürede boşaltma etmeyi sağlayan yangın merdiveni düşüncemları yapılmaktadır.

Firmamız ile yapacağınız alışverişlerde, biz sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve vüruten teknoloji ile legal zorunlulukları da tutum ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını esenlıyoruz.

Report this wiki page