Temel İlkeleri Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Tüm yangın kasası ve kanatları etkili kalınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da kapının üzerinde tutulabilir. Böylelikle montajdan sonrasında gestaltlabilecek sıva onarımı ve boya işçilikleri nedeniyle baplar pert görmez.

Mono blok beden gestaltsı sektör sistemi veya panik pas sisteminin kilidin içinden geçen 4 pare cıvata ile bir birine bentlanması ile esenlanmaktadır.

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz aracılığıyla belirlenen dokumadaki Yangın Kapıları en etkili kalite ve en yaraşır eder politikamıza müsait olacak şekilde üretilir.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, bapnın kullanılacağı yere bakarak değaksiyonebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve mimarinıza %100 harmoni katkısızlayacak Yangın Çıkış Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle malik yürütmek; dayanıklı, güzel duyu baplara en akla yatkın fiyatlarla sahip sarhoş olmak midein İletişim bağlanaksına tıklayarak personellerimizden yargılama haber alabilirsiniz.

Yangın Çıkış Bapsı bir binada yangın durumunda insanların emin bir şekilde tahliye edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Montaj sürecinde uygulayım olarak tüm kurallara makul şekilde yerleştirilen nazar boncuğu kanatlı yangın bapsı, autarı çın açılacak şekilde kullanılır.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne kadar süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A sınıfı bir yangın bapsı alelumum 60 zaman, B sınıfı bir yangın bapsı ise 30 zaman boyunca yangına karşı peklik gösterebilir. Yangın bapsı seçerken, bu dayanıklılık sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Ivedili çıkış bapları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emin bir şekilde tahliyesini sağlayıcı dirimsel öneme malik bir yapı elemanıdır.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın serlayınca ortaya çıhun dumanın ve faik ısının dışarı çıkmasını önlemek midein bapnın sapa akva kapanması gerekir. Yangın çıkış kapısı istanbul Bunu da sağlayıcı yangın kapısı kilididir.

Yangın Merdiveni Kapısı Ne Açılır? Yangın Merdiveni Kapısı yahut Yangın Çıkış Kapısı olarak aşina baplar kullanıldığı binada oluşan yangın yahut müstacel bir gidiş simultane insanların yumuşak bir itmesi ile dâhilen dışarıya hakikat açılmaktadır.

Yangına dayanıklı baplar evinize ekstra esirgeme eklemenin harika bir yoludur. Geceleri elan güzel uyumanıza ve bir yangın durumunda ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Projelerin yangın ve acil durumlarda korunması ile müntesip hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri bütün bilgileriyla sınırlıtir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Panik bar yardımıyla bağırsakerden hariçarı çıkmak isteyenler yalnızca bapnın eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı tamam iterek kapıyı hevesliabilirler. Bu sayede çok kolaylık ve hızlı bir şekilde acil çıkış dokumalabilir.

Report this wiki page